Welkom op de officiële Chris Verwijst Toernooi site

De heer Chris Verwijst was penningmeester van onze eerste divisie ploeg, Tilburg Trappers, van 1972 tot 1975. Na zijn dood (12 augustus 1976) besloot zijn vriend, nu toernooi president, Henk Maas sr. om een internationaal jeugd ijshockey toernooi te organiseren ter zijn na gedachtenis. In de jaren die volgende is het populaire Chris Verwijst Toernooi enorm in populariteit gegroeid. Teams vanuit alle uithoeken van Europa, Canada, de Verenigde Staten en zelfs een team uit Zuid-Afrika hebben deelgenomen aan dit jaarlijks evenement. Het organiserend toernooi commitee en alle mensen die bij deze organisatie betrokken zijn, zijn alleen maar ijshockey enthousiasten bij uitstek en/of vrijwilligers. Zij allen maken dit toernooi tot een groot succes. Velen van de deelnemers van de voorbijgaande toernooien zijn erg succesvol geworden in hun ijshockey carriere. Wij hopen dat deze site vele herinneringen terugbrengen aan alle mensen die dit Chris Verwijst Toernooi tot aan vandaag, een succes gemaakt hebben.

Nogmaals bedankt voor het bezoeken van deze site, die nu in twee talen te bekijken is.

Deze officiële Chris Verwijst site is gemaakt door een enthousiaste ijshockey fan met de volledige medewerking van het Chris Verwijst commitee. Het bevat bijgewerkte informatie tot heden en de hele historie van het Chris Verwijst Toernooi sinds 1977. De site is speciaal gemaakt voor ijshockeyspelers, hun coaches, team officials, fans en alle vrijwillegers die geholpen hebben om dit toernooi tot een groot succes te maken. Het is een unieke gelegenheid om terug te gaan in de tijd.

Het wordt zeer op prijs gesteld als het Gastenboek getekend wordt, ook nieuwe ideeën, informatie, fotos etc. om de site nog beter te maken word gewaardeerd. Voor toekomstige spelers is het een kans om te zien waar het allemaal om draait tijdens zo'n toernooi.

Commentaar en suggesties kunnen gestuurd worden naar : de Webmaster

Wilt U Informatie over het toernooi neem dan contact op met : het informatie centrum